Shtëpi Video Rrëfehet vajza që u rrëmbye nga alienët!

Rrëfehet vajza që u rrëmbye nga alienët!

Shperndaje në Facebook.

Një vajzë, identiteti i së cilës nuk është bërë i ditur, pretendon se është rrëmbyer nga qenie jashtëtokësore

Ajo ka raportuar një incident me UFO-të në MUFON, që është rrjeti më i madh në botë i hetuesve të rrëmbimeve të njerëzve nga UFO-të.

Në raportin e këtij rrjeti thuhet se vajza, tashmë 16-vjeçare, pretendon se në vitin 2004, kur ishte katër vjeçare ishte rrëmbyer nga jashtëtokësorët.

Ngjarja thuhet se ka ndodhur në Srandish të Michiganit.

“Një dritë e shndritshme depërtoi nga dritarja ime. Unë menjëherë tentova që ta zgjoja babanë por nuk munda. Isha 4-vjeçare dhe në atëbotë nuk dija për alienët. Këtë ngjarje nuk do ta harrojë kurrë”, shpjegon vajza.

Vajza pretendon se nga shtrati i saj e kishin rrëmbyer 4 alienë gri.

“Kam tentuar që ta gjej ndonjë hipnotizues në Michigan, me dëshirën që të mund të kujtojë më shumë nga kjo natë por askush nuk më ka ndihmuar”, thotë ajo.

Vajza i ka përshkruar këto qenie ashtu siç portretizohen nëpër filma alienët gri.

Të ashtuquajturit aleinët gri, janë njëri prej llojeve të alienëve që njerëzit pretendojnë se janë rrëmbyer.

Por skeptikët thonë se askush deri më tani askush nuk ka ofruar dëshmi bindëse se rrëmbime të tilla kanë ndodhur.