Shtëpi Kuriozitete Rrefen Vajza Shqiptare… ZEZAKU ME KNAQI me S…

Rrefen Vajza Shqiptare… ZEZAKU ME KNAQI me S…

Shperndaje në Facebook.

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin. Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”. Përgjigja e saj ishte një puthje.

Pas dy vitesh marrëdhënie, ajo mbeti shtatzënë por prindërit i kërkuan ta abortonte pasi nuk mund të pranon një dhëndër me ngjyrëPas disa vitesh ajo erdhi në Shqiperi për t’u treguar prindërve nipin e tyre me shpresën që dashuria prej gjyshërish do t’i zbuste por kur panë që kishte trashëguar ngjyrën e Henrit i thanë se s’kishin për ta pranuar kurrë.

“Coje djalin ta rrisë i ati dhe atëherë do jesh vajza jonë”.Henri e shtyu të përpiqej seriozisht të krijonte një urë komunikimi me ta, sepse e shikonte që gruaja e tij po vuante.

Por ata nuk pranojnë në asnjë lloj mënyre.Pasi lajmi u publikua në rrjetet sociale, komentet lanë për t’u habitur, sepse shqiptarët dolën shumë racistë dhe e quajtën turp këtë që ka bërë kjo vajzë shqiptare.