Shtëpi Video Rrefim: “Tradhëtova partnerin dhe i biri më shihte, tani më kërkon seks...

Rrefim: “Tradhëtova partnerin dhe i biri më shihte, tani më kërkon seks treshe…”

Shperndaje në Facebook.

“Bëra seks me një mashkull tjetër dhe djali i partnerit tim më pa, tani më shantazhon në kërkim të seksit”, kështu rrëfen një femër britanike e cila kërkon të mbetet anonime.

E reja ishte duke bërë seks me një ish-in e saj kur u kap në flagrancë nga djali i partnerit të saj aktual, shkruan mapo. Ai e kërcënoi se do t’i tregonte çdo gjë të atit, por pas përgjërimit të “njerkës” së tij hoqi dorë nga kjo ide.

Tashmë ai i kërkon që të bëjë seks treshe me të dhë te dashurën e tij.

image159