Shtëpi Video Rrëfimi i nënës e cila u dhunua në luftën e fundit bashkë...

Rrëfimi i nënës e cila u dhunua në luftën e fundit bashkë me tri vajzat (Video)

Shperndaje në Facebook.


Rrëfimi i 54 vjeçares nga Drenica e cila u dhunua seksualisht nga forcat serbe në shtatorin e vitit 1998.

Tmerrin e torturën e njëjtë e përjetuan edhe tri vajzat e saj në atë kohë 20, 18 e 13 vjeç, njofton Klan Kosova.

Çfarë përjetuan të katër femrat e një familjeje në rajonin e Drenicës?

Pse kryefamiljarja nuk i tregoj asnjëherë bashkëshortit të saj dhe pse njëjtë vepruan edhe vajzat që nuk i treguan askujt për dhunën seksuale?

Pse ajo mendon se ngjarjet e përjetuara duhej të raportoheshin menjëherë dhe ndoshta të pranohej edhe ekzekutimi nga burrat e familjes siç thotë viktima që do të mund të ndodhte?
rref