Shtëpi Video Rrëfimi i nënës nga Drenica që u përdhunua nga serbët bashkë me...

Rrëfimi i nënës nga Drenica që u përdhunua nga serbët bashkë me tri vajzat (Video)

Shperndaje në Facebook.

Ilustrim-10-630x358

Rrëfimi i 54 vjeçares nga Drenica e cila u dhunua seksualisht nga forcat serbe në shtatorin e vitit 1998.
Tmerrin e torturën e njëjtë e përjetuan edhe tri vajzat e saj në atë kohë 20, 18 e 13 vjeç.
Çfarë përjetuan të katër femrat e një familjeje në rajonin e Drenicës?
Pse kryefamiljarja nuk i tregoi asnjëherë bashkëshortit të saj dhe pse njëjtë vepruan edhe vajzat që nuk i treguan askujt për dhunën seksuale?
Pse ajo mendon se ngjarjet e përjetuara duhej të raportoheshin menjëherë dhe ndoshta të pranohej edhe ekzekutimi nga burrat e familjes siç thotë viktima që do të mund të ndodhte?
Ndiqeni të plotë intervistën e përgatitur Klan Kosova.

https://youtu.be/oXX8YLrB18k