Shtëpi Video Rrobaqepësi 13 vjeçar nga Ferizaj mahnit klientët (VIDEO)

Rrobaqepësi 13 vjeçar nga Ferizaj mahnit klientët (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.


Punë po bën edhe një 13 vjeçar nga fshati Zllatarë i Ferizajt, njofton Klan Kosova.

Musli Karaliti zanatin e rrobaqepësit e filloi para 2 viteve dhe tani ka qëllim zgjerimin e biznesit.

Ky fëmijë nga fshati Zllatarë i Ferizajt thotë se zanatin e rrobaqepësit e filloi para 2 viteve. Herën e parë a kishte qepur një bluzë.

Punën e tij Musa e publikon në rrjetet sociale, prej nga merr shumë kërkesa. Por, kur takon klientët potencial ata mbeten të habitur.

E ata që ia besuan punën këtij 13 vjeçari thonë se u ndanë të kënaqur me punën e porositur.

Kronikë nga Blerta Ahmeti.
pune