Shtëpi Lajme S’do ta besoni se ku ndodhet Veton Surroi bashkë me aktoren Syla...

S’do ta besoni se ku ndodhet Veton Surroi bashkë me aktoren Syla (Foto)

Shperndaje në Facebook.

veton_1480452552-646807

Veton Surroi e ka gjetur dashurinë e madhe, atë të vërtetën, në krahët e bukuroshes Blerta Syla. Kjo e fundit një femër e rafinuar dhe artiste e lindur

Pavarësisht hendekut në moshë, të dy duken tejet komod në krahët e njëri tjetrit.

Çifti bashkëshortor ndodhen në Argjentinë dhe shihet se po kënaqen, shkruan “Kosovarja”.

Vetoni dhe Blerta janë veshur me lejla.