Shtëpi Lajme Seks-SMS-të të cilat do t’i pëlqejnë të dashurit tuaj

Seks-SMS-të të cilat do t’i pëlqejnë të dashurit tuaj

Shperndaje në Facebook.

sms

Ngacmojeni me porosi të cilat nuk i pret dhe josheni për shoqërimin i cili vjen pastaj…

Ju propozojmë të kini kujdes listën e porosive me tekst, të cilën i dashuri juaj mezi e pret t’ia dërgoni.

Porositë e këtilla ndezin imagjinatën e tij, do t’ju ofrojë dhe do të shtojë temperaturën në dhomën tuaj të gjumit, transmeton Telegrafi.
Kështu, do të “ngrohni” pak marrëdhëniet me partnerin tuaj, “guduliseni” me porositë të cilat nuk i pret dhe ngroheni për takimin e ardhshëm të cilin e prisni…

1. Të kanë thënë se është e lehtë për ta bërë për vete, mirëpo e vështirë për ta mbajtur. Do të dëshiroja t’i thosha se nuk kanë të drejtë. Si thua ti?

2. Në trupin e njeriut ka 256 kocka. Dëshiron edhe një?

3. E di që po shkon në fitness, por ruaj pak fuqi edhe për më vonë.

4. Kur vjen? Nuk kam të brendshme.

5. Më duhet diçka të të tregojë, e kam fshehur në brekë. Ma kujto kur të vish.

6. E kam fotografuar prapanicën tënde sot kur ke dal nga banesa. Mahnitëse!

7. Do të ta tregoj, nëse më ndihmon.

8. Po mban kravatë të zezë? Eja ta shfrytëzojmë sonte.

9. Kam pasur ditë të ngarkuar sot. A do të më ndihmosh të relaksohem?

10. E kam një lodër të re. A do luajmë sonte?

11. E kam veshur fustanin që e do…por pa asgjë nën të…

12. Eja tek unë për një orë. Nuk ke nevojë për shumë rroba.

/GazetaGobale/