Shtëpi Kuriozitete “Seksi i tërbuar me gra të panumërta më shkatërroi jetën, tani e...

“Seksi i tërbuar me gra të panumërta më shkatërroi jetën, tani e dashura do të…”

Shperndaje në Facebook.

Një burrë 26-vjeçar ka rrëfyer së fundmi për “The Sun”, problemin e tij në shtrat me femrat. Ai ka treguar se deri tani ka humbur dy femra nga jeta e tij për shkak të “performancës” së dobët në krevat me to, dhe se frikësohet se edhe lidhja e tanishme do t’i përfundojë për të njëjtin problem.

Rrëfimi

Kam pasur marrëdhënie me femra të moshuara, por tani jeta ime seksuale është e tmerrshme.

Si një djalosh, unë kam qenë shthurur dhe kam pasur marrëdhënie me gra të panumërta. Por, kohët e fundit kam pasur dy marrëdhënie të dështuara, njërën dy vjet dhe tjetrën vetëm 18 muaj të tjerë. Të dyja përfunduan keq dhe unë jam lënduar shumë.

Të dyja femrat çrregulluan jetën time dhe më mashtruan, pastaj ma hodhën kur dikush më i mirë së unë u doli përpara.

Unë tani jam një 26-vjeçar dhe kam takuar një vajzë të bukur. Por, besimi im në shtrat është zero dhe s’mund t’ia dal. Në qoftë se nuk e zgjidhi këtë problem, do ta humb edhe këtë femër. Kjo po më shkatërron plotësisht.

Përgjigjja e psikologes:

Ky është një problem i lehtë për t’u zgjidhur, por së pari, ndaje problemin tënd me të dashurën tënde, sepse ajo nuk do të jetë aq e shqetësuar në lidhje me atë që ti je.

Me një fletëpalosje në lidhje terapinë seksuale, do të të ndihmojë shumë, por ndalo të mendosh se do të kesh një performancë të dobët.

Në një marrëdhënie të tillë, ndjenja kanë më shumë rëndësi.