Shtëpi Kuriozitete Sfida më e re që po “tërbon” rrjetin, urojmë të mos vijë...

Sfida më e re që po “tërbon” rrjetin, urojmë të mos vijë edhe në Shqipëri

Shperndaje në Facebook.

Kemi provuar disa sfida që janë bërë shumë shpejt virale në internet si: Ice bucket challenge, Mannequin Challenge, Toka është llavë etj. Një tjetër sfidë po bëhet “hit” në internet. Ajo është sfida errotike dhe bëhet fjalë për hedhjen e plehrave lakuriq vetëm duke mbajtur të veshur të brendshmet.

Mund të jetë shumë interesantë, por kjo sfidë ka pushtuar Britaninë e Madhe dhe pritet që të qarkullojë edhe në vendet e tjera të botës. Shpresojmë që mos të vijë edhe në Shqipëri, pasi do e fillojnë VIP-at por mund të “tërbohen” të gjithë.

Daily Star ka publikuar disa foto nga yjet britanikë.

Këta të fundit kanë hedhur plehrat me rrobat e gjumit ose vetëm me të brendshme.