Shtëpi Lajme Shenjat që tregojnë se ai po bie në dashuri me ty

Shenjat që tregojnë se ai po bie në dashuri me ty

Shperndaje në Facebook.

Ndjenjat, sidomos ato të dashurisë, janë si ndjenjat që i përjetojmë në ashensorë.
Ndjejmë një lloj emocioni të veçantë në brendësi të kokës tonë, por shumicën e kohës ne nuk i’a vëmë veshin.

Shumica e femrave i simpatizojnë meshkujt që i shprehin ndjenjat, por nuk ka shumë të këtillë që e bëjnë këtë.

Por femra, ju nuk duhet ta humbni shpresën. Sepse edhe nëse mashkulli nuk ju tregon menjëherë se sa shumë ju adhuron, ai sipas të gjitha gjasave nuk është duke treguar shenja se po bie në dashuri me ty.

Këtu kemi përmledhur disa shenja që ju tregojnë se ai po bie në dashuri me juve:

Ai ju dërgon mesazhe të çmendura

Sa më banal të jetë mesazhi, aq më i dashuruar në ty është ai. Në rast se ai ju dërgon mesazh dhe ju thotë “bëra dush” ose “po shikoj film porn”, ai po të tregon se dëshiron të të ketë në shtrat.

Nëse ju thërret vazhdimisht

Janë tre arsye kur meshkujt e përdorin celularin: për punë, për urgjencë dhe për të dëgjuar zërin e dikujt. Dhe nëse ju nuk jeni sekretaresha e operatorit telefonik që shfaqet në cellular, atëherë zëri në të cilin ai është i interesuar është zëri yt.

Ai nuk merr shumë mesazhe nga të tjerat

Vajzat u shkruajnë meshkujve të cilët ju shkruajnë atyre, apo jo? Pra, nëse ajo ka ndaluar së dërguari mesazh atij, do të thotë që edhe ai e ka bërë këtë. Ai është i interesuar vetëm në ty.

Ai ju pyet për këshilla

Çfarë duhet të veshë në këtë festë? A po dukem bukur me këtë stil të flokëve? Çfarë ngjyre duhet ta veshë këmishën? – këto janë pyetje që meshkujt i’a bëjnë dikujt që është tmerrësisht i dashuruar në të.