Shtëpi Video Shikoni si sillen nxënësit në klasë, i rrëmbejnë regjistrin mësuesit (VIDEO)

Shikoni si sillen nxënësit në klasë, i rrëmbejnë regjistrin mësuesit (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

jeta-osh-qef

Janë raste të shumta kur nëpërmjet rrjeteve sociale denoncohen sjelljet e mësuesve ndaj nxënësve.
Pas denoncimeve, mësuesit përveçse kanë humbur punën, janë kryqëzuar edhe publikisht në media.
Pas rasteve të këtyre denoncimeve, asnjëherë nuk është shtruar si problem fakti se sa të vështirë e kanë mësuesit për të menaxhuar një klasë me nxënës.
Rasti i mëposhtëm tregon se si sillen nxënësit me mësuesit, ku arrijnë deri aty sa i marrin regjistrin e klasës dhe luajnë me të. Mësuesi supozohet të ketë hyrë në një klasë me nxënës, por duket sikur ka hyrë në një kopsht zoologjik.
Videoja e mëposhtme është raportuar pranë Jetaoshqef.al dhe ngjarja ka ndodhur në një shkollë në Vorë, disa kilometra nga Tirana.