Shtëpi Video Shkëlqen Baby Gee, shikojeni çfarë bombe është ajo (FOTO)

Shkëlqen Baby Gee, shikojeni çfarë bombe është ajo (FOTO)

Shperndaje në Facebook.

baby-848x478

Këngëtarja më e re në estraden tonë është bukuroshja Baby Gee, ajo erdhi befasishëm në skenen muzikore mirëpo hapat e saj të parë janë shumë të suksesshëm, transmeton Gazeta Blic.

mbase një furtunë për shumë këngëtaret e estrades sonë është ardhja e kësaj artistje të rë, ajo do të sfidoj secilen dhe do të mundohet ti kap majat e suksesit.

babygee