Shtëpi Video Shkodrani:ka vdekur Edi Rama, do ikni per varrimin e tij (VIDEO)

Shkodrani:ka vdekur Edi Rama, do ikni per varrimin e tij (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.


Me një telefon në vesh dhe dorën tjetër që mbahej në hekurat e urbanit, një burrë ka kërkuar që Rama dhe Veliaj të vdesin (Larg qoftë, nuk i urohet e keqja askujt).

Për më tepër shikoni videon e mëposhtme, e cila është publikuar në portalin “Jeta osh qef”

Screenshot_1