Shtëpi Kuriozitete Shokon 15 vjeçarja. Sms ne facebook- Ke naj shok që të q***...

Shokon 15 vjeçarja. Sms ne facebook- Ke naj shok që të q*** me lek? (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Në moshën e saj ne luanim me top dhe shikonim filma animacion si “Dragon Ball” Tomy&Jerry” etj…

Por ky brez është shthurur krejtësisht ndoshta edhe nga rrjetet sociale që pasqyrojnë shumë informacione dhe video të ndryshme. Djemtë nuk i ndajnë cigaret, llotot dhe hashashin ndërsa vajzat kanë probleme make-upi, zënkat ne mes të shkollës apo rritjen e follow-ers në instagram.

Bëhet fjalë për një moshë më të vogël se ajo e pjekurisë dhe kanë gjithë këto ‘probleme’ sociale. Kjo vajzë e ka tepruar vërtet pasi ofronte shërbime seksuale në këmbim të lekëve.

Kjo vajzë i kërkon shokut të saj ti gjejë ndonjë shok për të bërë seks me lek. 30 ka thënë ajo është pazari i fundit. Për tu shqetësuar është pasi ky brez po degjeneron.