Shtëpi Lajme Sipas Bleros secili nga ju mund të bëhet këngëtar… (Video)

Sipas Bleros secili nga ju mund të bëhet këngëtar… (Video)

Shperndaje në Facebook.

blero

Arti, muzika është shije, kështu tha Blero. Por, çdo shoqëri thekson vlerat dhe normat. Jo secili mund të bëhet këngëtar apo piktor. Nga talenti, përkushtimi, përcaktohet vlera, por edhe norma apo rregulli , shkruan Kosovarja

Po të mos klasifikohej apo të mos cilësohej këngëtari për vlerat që ka, apo zhanrin të cilin e zhvillon, atëherë nuk do kuptonim më konkretisht se Blero është një këngëtar i mirë. Nuk janë gazetarët që përcaktojnë këngëtarin, por është publiku ai që i vlerëson ata. Për më shumë për të kuptuar se çfarë detaisht ka thënë Blero shikoni në min 10./Kosovarja/