Shtëpi Video SKANDAL: RRIHEN DEPUTETET SHQIPTAR MES VETI NE PARLAMENTIN E MAQEDONISE..(VIDEO)

SKANDAL: RRIHEN DEPUTETET SHQIPTAR MES VETI NE PARLAMENTIN E MAQEDONISE..(VIDEO)

Shperndaje në Facebook.


Deputetet e PDSH dhe BDI jane rrahur mes veti..
SKAN