Shtëpi Video Skandaloze, ja si prodhohen lëngjet e frutave që konsumojmë

Skandaloze, ja si prodhohen lëngjet e frutave që konsumojmë

Shperndaje në Facebook.

Disa foto të shpërndara së fundmi në rrjetet sociale tregojnë qartazi prodhimin në kushte skandaloze të lëngjeve të frutave që ne konsumojmë.

Çdo ditë ne konsumojmë ushqime dhe lëngje, pa njohur procesin e prodhimit dhe cilësinë e produktit.

Ajo çka mund të themi me siguri është se nëse do njihnim kushtet në të cilat prodhohen do i përjashtonim ato nga konsumi i përditshëm. Kushtet skandaloze dhe higjiena thellësisht e munguar flet për mungesën e shërbimit të

dardania6

dardania5 dardania4 dardania3 dardania1 - Copy