Shtëpi Lajme Skandaloze: Seriali “Cka ka shpija” e gjuan Kuranin për tokë? (Foto/Video)

Skandaloze: Seriali “Cka ka shpija” e gjuan Kuranin për tokë? (Foto/Video)

Shperndaje në Facebook.

Diçka mjaftë shqetësuese për shikuesit ka ndodhur në episodin e fundit të serialit “Cka ka shpija”.

Në rrjete sociale janë shkëputur disa foto nga videoja të cilën mund ta shikoni edhe më poshtë, ku vërehet qartas sipas komentuesve se libri i shenjtë i muslimanëve hudhet për toke sikur nuk është asgjë.

Kritika të shumëta ka marrur ky serial i cili transmetohet para një shumice muslimane, e në anën tjetër kanë lindur pyetje të shumëta se pse kjo ndodhi në serialin i cili u transmetua një ditë pas Krishtëlindjeve.

Për më shumë shikoni fotot në vazhdim dhe videon e cila gjendet pas fotove.