Shtëpi Video Tallet shkodrani: Ka vdekur Edi Rama, do iki në varrimin e tij...

Tallet shkodrani: Ka vdekur Edi Rama, do iki në varrimin e tij (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

capture_1459448382-4412757

Kemi parë qytetarë të nervozuar dhe të mërzitur nga qeveritarët, sigurisht nisën nga premtimet që u janë bërë dhe nuk i kanë parë të konkretizuara.
Në rrugë apo dhe në urban dëgjojmë persona që diskutojnë me njëri-tjetrin për politikanët, një rast i tillë ka ndodhur me një pasagjerë të urbanit “Institut-Qendër”.
Por, në këtë rast ai ka zhvilluar një monolog për pasagjerët e tjerë, pasi ka komunikuar në telefon dhe dëgjohej vetëm zëri dhe fjalët e tij.
Vrer dhe mallkime përmbanin fjalët e tij.
Me një telefon në vesh dhe dorën tjetër që mbahej në hekurat e urbanit, një burrë ka kërkuar që Rama dhe Veliaj të vdesin (Larg qoftë, nuk i urohet e keqja askujt).
Për më tepër shikoni videon e mëposhtme: