Shtëpi Lajme Të gjithë e njohin si Labinot Kryemadhi në serialin ‘Kafeneja Jonë’. ...

Të gjithë e njohin si Labinot Kryemadhi në serialin ‘Kafeneja Jonë’. Bëhet fjalë për aktorin e njohur i cili është ndër më të…

Shperndaje në Facebook.

Nuk ka më justifikime!Femrat duhet të jenë në formë trupore të mirë dhe të kuruara deri në detaj.Ka ikur koha kur ato duhet të ishin vetëm në kuzhinë duke gatuar dhe të kujdeseshin sa më shumë për bashkëshortin dhe fëmijët.

Sot femrat duhet t’i bëjnë të gjitha, përveçse të jenë mama të mira dhe bashkëshorte të devotshme ato gjithashtu kanë arritur të jenë edhe profesioniste në karrierë e mbi të gjitha në super formë.Në Shqipëri kemi shumë mama seksi të cilat ia kanë dalë mbanë mjaft mirë. Për më shume ndiqni Gossip Tv me Kelvin dhe Sarën (min 5:35).