Shtëpi Video Te pastrojme lekuren dhe te krijojme nje lekure te njetrajtshme!

Te pastrojme lekuren dhe te krijojme nje lekure te njetrajtshme!

Shperndaje në Facebook.

Per te krijuar nje ngjyre te njetrajtshme ne lekure si dhe per te pastruar “papastertite” po iu paraqesim nje menyre shume te lehte dhe efikase.

Nevojiten:

-1 kokerr veze

-leter higjenike

-furce dhe nje tas

Pergatitja: Rihni te bardhen e vezes me ane te nje piruni derisa te formohet ne forme shkume.

Aplikimi: Si fillim njomni nje peshqire me uje te nxehte vendosni ne fytyre per 10 min (kjo menyre ndihmon qe poret te hapen dhe pergatit lekuren per trajtimin me veze si me poshte):

-me ane te nje furçe kozmetike aplikoni te bardhen e vezes ne fytyre, me pas vendosni letren higjenike ne fytyre, siper letres lyeni perseri me te bardhen e vezes, qendroni ne qetesi per 20-30 min derisa te thahet mire, me pas eleminoni letren me kujdes nga fytyra dhe lani fytyren me uje te FTOHTE. Kjo menyre aplikohet njehere ne 20 dite.

Te mirat: veza eshte e pasur me proteina vitamine B12 e B2 ndihmon qe lekura te marre nje shkelqim natyral, eleminon lekuren e vdekur, ndihmon ne pikat e zeza si dhe ben qe lekura te kete ngjyre te njetrajtshme.