Teknologji

Teknologji

Vdes 68 vjeçari duke bërë seks me fqinjen

Afër lumit Vrbas në Bosnje, policia ka gjetur trupin e pajetë të një 68 vjeçari, vdekja e të cilit sot është temë kryesore në mesin e banorëve aty dhe inspektorëve të policisë. Kjo pasi që hetimi ka konstatuar se ai kishte vdekur meqë zemra i kishte pushuar së rrahuri pasi kishte konsumuar viagra dhe më pas ka kryer marrëdhënie seksuale […]