Teknologji

Teknologji

Turqia dërgon trupa në Mosul, Iraku: Largohuni menjëherë (VIDEO)

Qeveria irakene i ka kërkuar Turqisë që të tërheqë trupat ushtarake që ka dërguar pranë qytetit verior të Mosulit. Për kryeministrin Haider al Abadi, kjo lëvizje ka qenë një shkelje serioze e sovranitetit të Irakut. “Respektoni fqinjësinë e mirë dhe tërhiquni menjëherë nga territori iraken“, ka qenë apeli i Bagdadit zyrtar, percjell Albeu.com. Turqia gëzon marrëdhënie të afërta me rajonet […]