Shtëpi Kuriozitete Trondit Gianni De Biasi, ja çfarë më bëri Taulant Xhaka në orën...

Trondit Gianni De Biasi, ja çfarë më bëri Taulant Xhaka në orën 1:10 të natës

Shperndaje në Facebook.

Në një intervistë për emisionin Opinon, trajneri Giani De Biasi ka shpjeguar pse nuk po e grumbullon Ergys Kaçen. De Biasi ka thënë se nuk e grumbullon Kaçen pasi ai nuk po luan në klubin e tij dhe duhet të rritet në karakter. Nuk kam asnjë përplasje me të.Kurse Xhaka la vetëm shokët dhe u kthye me klubin e tij sepse nuk luajti me Italinë.Në këtë ndeshje kisha nevojë për dy lojtar me karakteristika që ai nuk i ka, ka thënë De Biasi për Xhakën.Nuk kam pasur asnjë përplasje. Por në orën 1 e 10 të natës më ka derguar mesazh por unë atë mesazh e kam parë në mengjes.