Shtëpi Video U vetëvra sepse lindi me dy fytyra (Video)

U vetëvra sepse lindi me dy fytyra (Video)

Shperndaje në Facebook.

maxresdefault_1459245983-7922611

Kemi dëgjuar shpesh të thonë, “ai është njeri me dy fytyra”, duke nënkuptuar një epitet fyes.
Por ja që njeriu me dy fytyra është një realitet.
Edward Mordrak është njeriu që ka lindur me dy fytyra, njërën fytyrë e ka si të gjithë të tjerët dhe tjetrën nga pas.
Në moshën 23 vjeçare, Mordrak i ka dhënë fund jetës së tij.