Shtëpi Kuriozitete Ulërimat dhe rënkimet e çiftit lënë pa gjumë banorët e pallatit

Ulërimat dhe rënkimet e çiftit lënë pa gjumë banorët e pallatit

Shperndaje në Facebook.

Një ngjarje disi jo normale është filmuar nga disa banorë në Tiranë, pranë zonës së Medresesë.

Një çift me sa duket mjaft pasionant ishin duke kryer marrëdhënie brenda një apartamenti, por në “punë e sipër” kishin harruar të mbyllnin dritaret.

Si rrjedhojë e gjithë lagja u detyrua të dëgjojë pasthirrmat dhe ulërimat e vajzës dhe të djalit.

Shumë familjarë nuk dinin si të silleshin përpara fëmijëve të tyre të vegjël përballë kësaj situate.

Disa prindër që arritën të filmonin ngjarjen u shprehën të shqetësuar duke thënë se sigurisht çifti ishte në shtëpinë e tyre, por duhet të ishin më të përmbajtur duke mbyllur të paktën dritaret në mënyrë që e gjithë lagja me fëmijë e pleq të mos dëgjonin pasthirrmat e tyre.