Shtëpi Video Vajza refuzon djalin që po lante makinën luksoze, por shikojeni çbën kur...

Vajza refuzon djalin që po lante makinën luksoze, por shikojeni çbën kur kupton se është e tij…(VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Një djalë në SHBA ka vendosur të bëjë një eksperiment social. Ai ka qenë duke larë makinën e tij luksoze dhe ngacmon një vajzë që kalon aty pranë.

Ai i kërkon të dalin por ajo i thotë se ka një të dashur dhe se është besnike, pasi mendon se djali është thjesht punonjës lavazhi.

Mirëpo, kur kupton se makina është e tija, ndryshon mendje.

Shikoni reagimin e saj në videon e mëposhtme: