Shtëpi Lajme Vajzat shqiptare shtyjnë fëmijën 3-vjeçare të pijë cigare (VIDEO)

Vajzat shqiptare shtyjnë fëmijën 3-vjeçare të pijë cigare (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

1-247-587x330

Një faqe e hapur në Instagram, “Demaskime Shqiptare”, ka publikuar një video ku shfaqet një fëmijë i vogël, jo më shumë se tre vjeç, duke pirë cigare në shoqërinë e dy femrave të rritura.
Ato, krejt të papërgjegjshme i kanë vënë në dorë një cigare të ndezur vajzës 3-vjeçare dhe e “instruktojnë” që ta pijë… ndërkohë që gajasen së qeshuri kur ajo mbytet nga tymi.
A duhet t’i kapë ligji për diskriminim dhe abuzim me të miturit këto femra të papërgjegjshme?? Se ai për duhanin në ambiente publike po se po!