Shtëpi Kuriozitete Vdekjet misterioze që habitën Europën

Vdekjet misterioze që habitën Europën

Shperndaje në Facebook.

Ata po shijonin një darkë verore me brinjë të pjekura dhe fasule të konservuara.
Por të dy ranë në vend të vdekur në Authon-du-Perche, një fshat francez që krejt papritur e gjeti veten në qendër të vëmendjes së mbarë Europës.
Vdekja misterioze e Olivier Boudin, 38 vjeç dhe Lucien Perot, 69 vjeç mbajti mbërthyer opinionin publik.
Trupat e tyre nuk kishin asnjë shenjë,,,

Vazhdimi