Shtëpi Video Vendos kamera në makinë, shikoni çudirat e shoferëve shqiptarë (VIDEO)

Vendos kamera në makinë, shikoni çudirat e shoferëve shqiptarë (VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

capture_1459460553-3794456

Të gjithë jemi përballur me situata nga më të ndryshmet teksa jemi në timon, duke udhëtuar.
Por, ky djalë ka pasur një ide mjaft interesante: ai ka vënë një kamera në makinë, e cila ka filmuar disa nga situatat më ‘pikante’ të shoferëve, por edhe të kalimtarëve të rastit.
Dikush që nget makinën i dehur dhe përfundon duke “puthur” faqen e murit, një kalimtar që qëndron në anë të rrugës si për të thënë “asht tokë e xanun”, ndërsa një tjetër që i ngec makina në rrugët e “shtruara” të Tiranës, raporton portali Jeta osh qef.
Të gjitha këto dhe plot të tjera, ky shofer i sjell në një përmbledhje bashkë me komentet përkatëse. Shijojini në maksimum këto 7 minuta me çudira të shoferëve shqiptarë.