Shtëpi Shëndetësi Vendosni një copë hudhër në lëkurë. Do habiteni ç’ndodh më pas

Vendosni një copë hudhër në lëkurë. Do habiteni ç’ndodh më pas

Shperndaje në Facebook.

Hudhra është një nga mjetet më efektive natyrore që mbron kundër baktereve, viruseve, kërpudhave dhe infeksioneve.

Ajo konsiderohet si një nga antibiotikët më të fuqishëm natyral.

Mbase nuk e dinit, por hudhra ka veti të mrekullueshme edhe në pastrimin e lëkurës.

Nëse ju kanë dalë pucra, akne apo keni probleme të tjera me lëkurën, merrni një thelb hudhër dhe priteni në copa të vogla.

Më anë të saj lyeni zonat problematike të lëkurës dhe në një kohë rekord do të merrni rezultatet e dëshiruara.

Hudhra ka më shumë se 400 përbërës aktiv.

Ajo është një burim i vitaminave A, B1, B2 dhe C, është e pasur me minerale, fibra, amino acide, vajra esenciale, vajra bimore, enzima, hekur, jod, kalcium, kalium, squfur, selen dhe fosfor.

Ju mund të trajtoni edhe lezat me hudhër. Prisni një thelb hudhër, vendoseni në një leukoplast dhe mbajeni mbi lyth për gjithë natën.

Kjo mënyrë ka rezultuar edhe më efektive se kremrat më të shtrenjta, e mbi të gjitha nuk ka efekte anësore