Shtëpi Kuriozitete Vetëm njerëzit shumë të vëmendshëm mund të dallojnë 9 fytyrat në këtë...

Vetëm njerëzit shumë të vëmendshëm mund të dallojnë 9 fytyrat në këtë foto

Shperndaje në Facebook.

Bev Doolittle, një artiste amerikane e njohur për artin e saj të kamofluar edhe pse e thyer në moshë ende vazhdon të surprizojë me punimet e saj që përhapen me shpejtësi në rrjet.

Dy nga pikturat e saj më të famshme janë këto dhe ajo u ka bërë ndjekësve të saj një pyetje: Sa fytyra arrini të dalloni dhe sa kuaj ne foton e dyte?

Zbulo se ku gjindet fytyrat.