Shtëpi Video Veturë serbe me targa të çuditshme paraqitet në Çair të Shkupit (Foto)

Veturë serbe me targa të çuditshme paraqitet në Çair të Shkupit (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Një veturë “Golf” me targa të qytetit Vranjë të Serbisë dhe me regjistrim të çuditshëm me pesë “X” (VR – XXXXX) është vërejtur të martën afër qendrës tregtare “Mavrovasja” në Çair të Shkupit, shkruan “Lajm”. Fotografitë u kanë rënë në sy kalimtarëve të cilët i kanë fotografuar dhe i kanë postuar në “facebook”. Në targa mund të vërehet edhe reklama e Auto Pjesëve “Përparimi” nga Presheva.

vetura-5

vetura-1-2-600x500