Shtëpi Video VIDEO EKSKLUZIVE: ARRESTIMI I PARË ME KËRKESË TË KATICA JANEVËS

VIDEO EKSKLUZIVE: ARRESTIMI I PARË ME KËRKESË TË KATICA JANEVËS

Shperndaje në Facebook.


Goran gruevski by tvshenjaofficial
Gjykata Themelore Shkupi-1 i ka shqiptuar 30 ditë paraburgim Drejtorit të njësisë së pestë pranë DSK-së, Goran Grujoski, mëson TV Shenja. Ai akuzohet nga Prokuroria Speciale Publike si i dyshuar për asgjësimin e mjeteve për përgjim pranë DSK-së në vitin 2015, për të cilat thuhet se kapin vlerën e 10 milionë eurove.

Për katër personat e tjerë ndër të cilat është edhe ish ministrja e Brendshme, Gordana Jankullovska, janë marrë masa tjera sigurie. Atyre u janë marrë dokumentat e udhëtimit dhe ndalimi i udhëtimit jashtë shtetit.

Marrja në pyetje e Grujoskit ka zgjatur rreth nëntë orë.

Mefail Ismaili /SHENJA/
vv