Shtëpi Video Vjen “Pushka e çiftelia” e Leonorës dhe Gold Ag (Video)

Vjen “Pushka e çiftelia” e Leonorës dhe Gold Ag (Video)

Shperndaje në Facebook.

Vjen “Pushka e çiftelia” e Leonorës dhe Gold Ag (Video)

Është lansuar tashmë projekti I shumë pritur nga këngëtarja Leonora Jakupi dhe reperi Gold Ag.

Pushkë e çifteli” është titulli i kësaj kënge tekstin e së cilës e ka bërë Gold Ag ndërkaq muzikën Don Arbas.

Leonora më parë kishte treguar se ky projekt ishte ideuar para dy vjetësh.