Shtëpi Lajme Vodhi ilaçet për nënën e sëmurë, por shikoni çfarë i ndodhë pas...

Vodhi ilaçet për nënën e sëmurë, por shikoni çfarë i ndodhë pas 30 vitesh…(VIDEO)

Shperndaje në Facebook.

Historia e këtij djaloshi është vërtetë rrënqethëse, e që tregon se në këtë jetë çdo gjë shpaguhet,

Kur ishte fëmijë, ai ishte i varfër dhe kishte nënën e sëmurë.Nga pamundësia për t’ia blerë ilaçet e nevojshme, ai vodhi ato në një barnatore me ç’rast u turpërua në tërë lagjen, përveç një njeri që shiste ushqime, arriti ta shpëtonte atë nga farmacistja e cila i bërtiste, duke ia paguar ilaçet e poashtu duke i dhënë një supë me perime që t’ia dërgojë nënës.

Pas 30 vitesh, djaloshi ishte bërë mjek, ndërkaq personi i cili e kishte ndihmuar duke ia paguar ilaçet, pësoi sulm në tru, e që vajza e tij për ta shpëtuar atë, hodhi edhe shtëpinë në shitje, me që çmimi i mjekimit ishte marramendës.

Me të zgjuar në mëngjes pas një nate të lodhshme, e tëra e përlotur gjeti faturën dhe një letër ku shkruante: Kjo faturë është paguar para 30 vitesh, me ilaçet dhe supën e perimeve.

Vajza nuk mund të besonte se mjeku ishte pikërisht djaloshi të cilit para 30 viteve babai i saj e ndihmoi. Kjo storie jep një mesazh të qartë se në këtë jetë gjithçka do të kthehet dhe se të ndihmosh është vërtetë hyjnore.