Shtëpi Video Vrau veten pasi shoqja e saj u martua, ndërsa ajo mbeti pa...

Vrau veten pasi shoqja e saj u martua, ndërsa ajo mbeti pa e gjetur partnerin e duhur

Shperndaje në Facebook.

jë grua ka vrarë veten pasi shoqja e saj e ngushtë u martua, ndërkaq ajo nuk arriti ta gjejë partnerin e përshtatshëm për martesë, shkruan DailyMail, transmeton Express.Vrau veten pasi shoqja e saj u martua, ndërsa ajo mbeti pa e gjetur partnerin e duhur (Foto)

Danielle Saul, 31 vjeçare, u gjet e vrarë në apartamentin e saj në Manchester.

Miqtë dhe familja e dinin se ajo ishte e dëshpëruar me veten në atë kohë, por nuk menduan se ajo mund ta vriste veten për një gjë të tillë.

Trupi i saj i gjet i varur në banesën e saj.