Shtëpi Kuriozitete WOW/ Albana Osmani në një lidhje me ish-fituesin e ‘BB’?

WOW/ Albana Osmani në një lidhje me ish-fituesin e ‘BB’?

Shperndaje në Facebook.

Në ditët e sotme shkrimet, fotot, komentet nëpër rrjetet sociale të personazheve të njohur tregojnë shumë për marrëdhënien e tyre me të tjerët duke qënë se janë…publike! Gjithashtu në të njëjtën kohë, shohim shpesh komente ‘të dua’ apo të tjera si këto mes të njëjtëve emra, por si miq dhe këtu nuk ka asgjë të keqe pasi pasi nuk ka asgjë më të bukur se shprehja e ndjenjave, por komenti i fundit i ardhur drejt Albana Osmanit nuk duket fort ‘miqësor’.

Ka qënë Anaid Kaloti, ish-fituesi i ‘BBA’ ai që i ka shkruajtur moderatores dhe sipërmarrëses “Ëhen I look into your eyes I tend to lose my thoughts….kur shoh sytë e tu, kam tendencë të humbas fillin e mendimeve’ duke e shoqëruar atë me disa emoji puthjesh.

Le të themi që kjo nuk është një frazë që e dëgjojmë shpesh nga shokët…

Anaidi ishte pak kohë më parë i ftuar në ‘Fan Club’ ku moderon Osmani. Ai morri shumë famë nga ‘BB’ jo vetëm nga fitorja, por edhe nga ‘guximi’ për të kryer marrëdhënie seksuale me Joanën para kamerave.