Shtëpi Kuriozitete Xheli i mrekullueshëm për rigjenerimin e lëkurës së fytyrës dhe trupit

Xheli i mrekullueshëm për rigjenerimin e lëkurës së fytyrës dhe trupit

Shperndaje në Facebook.

cell-1-foto-express

cell1-2

Cell – 1 xheli me ekstrakt të pastër kërmilli, efektivisht rikthen qelizat e lëkurës tuaj . Cilësia dhe efekti i shkëlqyer i xhelit është konfirmuar nga miliona konsumatorë të kënaqur në të gjithë botën.

Përdoruesit e xhelit Cell – 1 tani raportojnë për  përmirësim të ndjeshëm dhe të dukshëm të rrudhave , puçrrave, akneve, plagëve dhe shenjave.

Shkalla e lartë e efikasitetit arrihet kryesisht për shkak të ekstraktit të pastër të kërmillit, që është i përpunuar me një formulë të veçantë të kujdesit gjatë prodhimit në Zvicër . Edhe në kohërat e lashta grekët dhe romakët kanë përdorur vetitë shëruese dhe qetësuese të ekstraktit të kërmillit . Interesimi për kozmetikë ka lindur si ide kur punëtorëve në fermat e kërmijve që kishin duart e buta, të prerat iu mbuloheshin shumë shpejtë, pa formimin e vragave dhe infeksionit. Kërmilli  shfrytëzon ekstraktin për të korrigjuar shtëpizën e tij të dëmtuar.

Ekstrakti i kërmillit është një antiseptik që zhvillon shërimin e indit, shërben si një lubrifikant dhe rregullon temperaturën trupore të kërmillit.

Në mënyrë të njëjtë ekstrakti i kërmillit ndikon në lëkurën e njeriut ashtu që nxitë prodhimin e proteinave në qeliza dhe rigjeneron lëkurën në mënyrë magjepsëse. Xheli Cell -1 përmbanë edhe antibiotikun natyral i cili shkatërron bakteriet dhe në këtë mënyrë parandalon formimin e puçrave.

Për Cell-1 ekstraktin e kërmillit kultivohet Helix Aspersa Muller, në kushtet më të mira të fermave të kërmijve. Përfitimi i ekstraktit kryhet në mënyrë pasive dhe të kujdesshme, duke mos e dëmtuar kërmillin. Mbrojtja dhe mirëqenia e tyre është gjithnjë në plan të parë

Cell-1  përmban substancat active si:

Alantoina  – efekt qetësues si dhe zbutjen e irritimeve në lëkurë. Përshpejton ripërtërirjen e qelizave të vdekura.

Elastina – hidrolizator i cili tretet në ujë, stimulon formimin e fibrave të veta elastine, përgjegjëse për elasticitetin, së bashku me kolagjenin

Kolagjeni – mbështet indin lidhës, furnizon me lagështi dhe rigjeneron proteinat filamentoze që lidhin qelizat

Acidi Glykolik – i takon acideve të frutave, eliminon qelizat e vdekura të lëkurës, – efekt pastrues. Përshpejton formimin e qelizave të reja.

Materiet minerale – krijojnë dhe aktivizojnë enzimet. Rregullojnë gjendjen e ujit në organizëm

Vitaminat – lëkurës si mbështetës më i madh i sistemit të përgjithshëm imunitar i japin efektin Anti Aging si dhe forcimin e sistemit imunitar.

Pas përdorimit të xhelit Cell-1 mund të aplikohen produkte të tjera, siç janë krema e ditës, krema e natës, artikujt kozmetikë, losioni për trupin dhe krema kundër diellit. Rekomandohet përdorimi i xhelit Cell-1 dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Përfitimet dhe efektet e xhelit Cell-1

Freskon dhe ftoh në mënyrë të këndshme. Përshpejton ripërtërirjen e qelizave të lëkurës.

Përdorimi i rregullt ka një efekt të veçantë në rrudha, puçrra, njolla (të pigmentit dhe të moshës), vraga dhe shenjat e lëkurës, por gjithashtu edhe në probleme të tjera të lëkurës, siç janë djegiet, të prerat, pickimet e insekteve etj.

I jep lëkurës një nuancë mat, nënshtresë ideale për artikujt e tjerë kozmetikë.

Zbukuron lëkurën dhe zvogëlon poret.