Shtëpi Kuriozitete Xhenit i vjedhin Instagramin, publikohen foto lakuriq

Xhenit i vjedhin Instagramin, publikohen foto lakuriq

Shperndaje në Facebook.

Xheni dhe Bernardi janë një nga çiftet që ka arritur t’i rezistojnë edhe jetës jashtë shtëpisë së Big Brother dhe kane vërtetuar se dashuria e tyre është e fortë e reale.

Mirëpo, ka dashakeq, të cilët nuk ngopen duke u vjedhur fotot, duke u hakuar profilet në rrjetet sociale, apo edhe duke u hapur profile të tjera fallco por kete here Per me shume lexoni ne linkun e meposhtem…..

Fillimisht pre e këtyre hakimeve ra Bernardi e tani është radha e Xhenit. Ajo ka denoncuar vetë një profil fallco që i ka prishur punë dhe ika publikuar foto të saj “hot”.