Shtëpi ShowBiz Yjet në Angli aheng të çmendur, alkool dhe zhveshje (Foto +18)

Yjet në Angli aheng të çmendur, alkool dhe zhveshje (Foto +18)

Shperndaje në Facebook.

nintchdbpict000252231523_1468672345-4081329

Reality show-u anglez ‘Love Islands’ ka përfunduar tashmë dhe pjesëmarrësit kanë qenë të ftuar në një aheng për të bërë përmbylljen zyrtare të emisionit.
Ky program ka pas si synim krijimin e çifteve por disa nga ata që morën pjesë nuk patën fatin të bëhen ‘dy’.

Por kjo nuk duket të ketë qenë problem për ata sepse në këtë festë ata kanë shijuar çdo sekondë. Kjo dëshmohet nga fotografitë e postuara më pas ku vajza e djem ishin dehur për të festuar ‘lirinë’ e tyre.

Disa nga vajzat treguan pak sa më shumë e të tjerë shpërndanë puthje të padëshiruara.

Picture Shows: Adam Jukes July 14, 2016 Love Island cast seen leaving party at DSTRKT In London, United Kingdom. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
Picture Shows: Adam Jukes July 14, 2016 Love Island cast seen leaving party at DSTRKT In London, United Kingdom. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : [email protected]

Picture Shows: Katie Salmon, Sophie Gradon, Tom Powell July 14, 2016 'Love Island' 2016 cast members party at DSTRKT in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
Picture Shows: Katie Salmon, Sophie Gradon, Tom Powell July 14, 2016 ‘Love Island’ 2016 cast members party at DSTRKT in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : [email protected]
Picture Shows: Lauren Whiteside July 14, 2016 'Love Island' 2016 cast members party at DSTRKT in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
Picture Shows: Lauren Whiteside July 14, 2016 ‘Love Island’ 2016 cast members party at DSTRKT in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : [email protected]
Picture Shows: Daniel Lukakis July 15, 2016 'Love Island' 2016 cast members party at DSTRKT nightclub in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
Picture Shows: Daniel Lukakis July 15, 2016 ‘Love Island’ 2016 cast members party at DSTRKT nightclub in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : [email protected]
Picture Shows: Sophie Gradon July 14, 2016 Love Island cast seen leaving party at DSTRKT In London, United Kingdom. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
Picture Shows: Sophie Gradon July 14, 2016 Love Island cast seen leaving party at DSTRKT In London, United Kingdom. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : [email protected]
Picture Shows: Liana Isadora Van Riel July 14, 2016 Love Island cast seen leaving party at DSTRKT In London, United Kingdom. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
Picture Shows: Liana Isadora Van Riel July 14, 2016 Love Island cast seen leaving party at DSTRKT In London, United Kingdom. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : [email protected]