Shtëpi Lajme Zanfina Ismaili është krejt “gjys”! (Foto)

Zanfina Ismaili është krejt “gjys”! (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Gjys” zakonisht përdorët kur njerëzit “rrëshqasin”, “lodhen”, dhe nuk janë në disponim.. Ka edhe raste tjera kur e përdorim këtë shprehje.

Por, sonte është vet protagonistja e kësaj fjale ajo e cila e quan vetën “Gjys”.

Duket se këngëtarja Zanfina Ismaili ditën e sotme ka vendos që ta tymos cigaren, shkruan “Kosovarja”. Kjo duke u nisur nga fakti se Zanfina shfaqet me një cigare në gojë.

Dhe nuk mbaron me kaq, ajo duket se është e lodhur, dhe foton në fjalë e shoqëron me fjalët “Gjys-gjys”.

Të jetë bërë Zanfina “Gjys”, duke u përgatit për Bajram, apo ndoshta duke kënduar? Ende nuk dihet! Edhe pse në këtë foto që do ta shihni tani, ajo duket normalisht bukur.