Shtëpi Shëndetësi Zbulim tronditës për njerëzit me grupin e gjakut Rh negativ

Zbulim tronditës për njerëzit me grupin e gjakut Rh negativ

Shperndaje në Facebook.

rh_negativ

A janë njerëzit gjenetikisht të manipuluar ose janë vetëm pasardhës të jashtëtokësorëve nga ndonjë sistem diellor tjetër? Përse njerëzit me grupin e gjakut Rh negativ kanë koeficient të lartë të intelegjencës? Përse ata ndjehen sikur janë më ndryshe nga të tjerët?

Shumë mistere fshihen në shëndetin e njeriut mu në gjak dhe ADN. 85% e njërzve kanë gjenin e majmunit i cili quhet faktori rezuz (FH factor) ndërsa emrin e ka marë nga majmuni Rezus tek i cili për herë të parë është zbuluar ky gjen.

A keni grupin e gjakut Rh negativ? Nëse po, atëherë prejardhja juaj gati se është misterioze. Shpjegimi është se nuk ka shpjegim. Gjaku Rh negativ është rezistent ndaj shumë sëmundjeve, biles edhe ndaj virusit HIV thonë disa shkencëtarë.

Shkencëtarët kanë bërë teste për të gjetur dallimin në mes Rh pozitiv dhe atij negativ.

Rezultatet ishin shokuese. Njerëzit me Rh negativ janë me intelegjencë mbi mesataren, kanë temperaturë më të ulët të trupit, ndjeshmëri më të madhe të nxehtësisë dhe dritës, nuk mund të pranojnë transfusion nga personat Rh pozitiv, kanë ngjyrë të flokëve të kuqe ose bjondë, ngjrë të syve të gjelbërt ose kafe të errët, disa biles kanë rruaza dhe brinjë shtesë.

Gjaku negativ nuk e ka trashëguar rrugën origjinale të evolucionit, por sikur dikush ka kryer ndonjë intervenim nga ana tjetër. Këtu edhe fshihet shpjegimi për ADN-ën e avancuar.

Në Irak janë gjetur 18.000 pllakat sumeriane argjilore të cilat në mënyrë të qartë e identifikojnë atë që modifikoji gjenetikisht racën njerëzore, dhe emri i tij është Anunaki. Simboli i tij me dy gjarpërinjë të ndërthurur, të cilat përfaqësojnë spiralen dystrukturore të ADN, e cila edhe sot përdoret si symbol në profesionin e mjekësisë.

Annunaki është civilizim reptilësh intelegjent dhe me teknologji shumë të zhvilluar nga planeti Nibiru e cila ka një orbitë elipsoide, thuhet nga ndjekësit e kësaj teorie. Sipas tyre toka është koloni e tyre në dhjetmijë vitet e fundit – d.m.th pas përmbytjes së madhe në të cilën zhduken Atlantida dhe Lemuria.

Edhe pse të vërtetën e fshehin të gjitha religjionet në botë, Annanuki neve na ka krijuar me anë të inxhinierisë gjenetikë edhe atë fizikisht dhe emocionalisht të njgjajshëm. Biologët molekular kanë përcaktuar se ADN e njeriut 25.000 gjene të cilat përbëhen nga 3 miliardë baza kimike. Supozohet se 27% e ADN-së sonë është e panevojshme, apo jofunksionale.

Ky zbulim tronditës i detyroi shkencëtarët të besojnë se kodi gjenetik i yni është shkruar nga një programues jashtëtokësorë, i cili ka bërë dy verzione të kodit tonë gjenetik, kodi i madh dhe kodi bazë.

Popullata Rh- Rh+

Prejardhje Europjane 16% 84%

Prejardhje Afrikane 0.9% 99.1%

Të tjerët 0.1% 99.9%

ADN-ja jonë jofunksionale është e fshehur dhe në gjumë, kështu që vetëm kodi ynë primar funksionon. Të dhënat tregojnë se programuesi ynë gjenetik me qëllim e ka pamundësuar funksionimin e një numri të madh të gjeneve dhe na ka lënë që të përdorim vetëm 3% të ADN-së sonë.

Linjat e gjakut në familjet mbretërore.

Shpesh dëgjojmë se si anëtarët e familjeve mbretërore martohen me të afërmit e tyre. Biles edhe prince Filip, bashkëshorti i mbretëreshës Elizabet II është i afërm i saj nga brezi i dytë. Edhe pse njerëzit e thjeshtë tallen me mosndërprjerjen e tyre të incestit, ata shumë mirë e dinë se cka bëjnë. Të gjithë pjesëtarët e familjes mbretërore kanë Rh negativ dhe në asnjë mënyrë nuk përzihen me 85% tjetër të gjenit të majmunit.

Prandaj edhe hemofilia quhet sëmundje mbretërore, sepse krijohet nga përzierja e grupit të gjakut Rh negativ dhe Rh pozitiv. Që të parandalohet kjo sëmundje, martesat ndërmjet të afërmive të familjes janë të ndaluara me ligj. Shkencëtarët kanë vërtetuar se kur një grua me Rh negativ ngelet shtatzënë me partnerin me Rh pozitiv, trupi i saj e mbyt fetusin, prandaj edhe egziston ndërhyrja mjekësore.

Fraza “Gjaku i kaltërt” vjen nga grupi Rh negativ, sepse kur oksidon bëhet e kaltërt. Ky gjak është me bazë të bakrit ndërsa të tjerat në bazë të hekurit.

Se linja e gjakut është e rëndësishme, flasin edhe të dhënat se të gjithë presidentët amerikanë janë mel idhje të afërt ose të largët farefisnore, dhe pjesë e kësaj familje elite janë edhe shumë emra të njohur të Hollivudit si Hju Hefner, Madona, Merlin Monro, Bred Pit, Tom Henks, Selin Dion dhe shumë të tjerë./Shqipmedia