Shtëpi Video Zbulohet lideri i iluministëve

Zbulohet lideri i iluministëve

Shperndaje në Facebook.

Emri i tyre nënkupton “të ndriçuarit”, por rreth tyre çdo gjë është e mjegullt. Një video që është publikuar tash vonë, insiston se zbulon shumë sekrete rreth iluministëve, bile edhe sekretin se kush është lideri i tyre.

Gruaja e quajtur Charlotte Thomson Iserbyt, e cila kishte punuar si kryesuese e edukimit gjatë administratës së parë të Ronald Reagan-it, thotë se kishte zbuluar një plan strategjik, për ta transformuar Amerikën nga një vend me një popull të aftë, në një vend me njerëz servilë dhe trushpëlarë. Ajo thotë se iluministët e bëjnë këtë me anë të programeve të ndryshme TV,  transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Iluministët posedojnë më shumë se 60% të pasurisë së botës. Dhe, iluministët udhëhiqen nga 13 familje: Rothschild (Bauer or Bower), Bruce, Cavendish (Kennedy), De Medici, Hanover, Hapsburg, Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair (St. Clair), Warburg (del Banco) dhe Windsor (Saxe-Coburg-Gothe). Por, lideri është vetëm një. Kandidati më i mundshëm është Rothschild.

li