Shtëpi Kuriozitete “Zemra ime i përket dikujt tjetër”, dhëndri bën deklaratën bombë e më...

“Zemra ime i përket dikujt tjetër”, dhëndri bën deklaratën bombë e më pas ndodh ajo që nuk pritej

Shperndaje në Facebook.

Në një dasmë dhëndri ka bërë një veprim aspak të zakontë. Ai ka habitur të gjithë gjatë momentit që po bëheshin betimet.
Teksa po bëheshin betimet dhëndri vendosi të ndalojë ceremoninë për të bërë një betim dhe deklaratë të veçantë. Jefferson, tha se kishte për të bërë një rrëfim, pasi zemra e tij i përkiste dikujt tjetër.

Të gjithë u habitën dhe menduan se dasma në atë moment do të mbyllej por dhëndri e ka marrë shpejt situatën në dorë. Pasi ka thënë këto fjalë ai ka nxjerrë vajzën e gruas, të cilën ajo e ka nga martesa e parë, të gjithë shpërthyen në lot, duke thënë se e kishte për të fjalën.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Portugali dhe të ditur janë bërë vetëm emrat e çiftit Jefferson dhe Jessica.