Shtëpi Kuriozitete Zhgënjimi i gjyshes kur kupton gjininë e fëmijës që do të lind...

Zhgënjimi i gjyshes kur kupton gjininë e fëmijës që do të lind vajza e saj

Shperndaje në Facebook.

Ka ende kësi raste !

Carrie-Anne Sanca nga Bridgend i Wales, ka dashur ta befasojë të ëmën Margaret me gjininë që ka fëmija që ajo bart në bark.

Nëna e ardhshme, 33-vjeçarja Anne Sanca, ka mbetur e habitur, kur gjyshja e ardhshme përdori fjalë të ndyta, me të kuptuar se do të ketë një mbesë dhe jo një nip.

“Sidoqoftë, derisa janë në rregull dhe të dashura, nuk ka problem”, ka thënë Margaret lidhur me rastin.

Në shpjegimin e videos, është thënë se ishte vetëm një shprehje momentale, sepse ajo me shumë dëshirë pret që ta ketë mbesën në prehër.